Αγωγή λείανσης

Η Nanokeratin System, ως παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική φροντίδα των μαλλιών και πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, έχει δημιουργήσει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μικρομοριακό σύστημα επανόρθωσης κι ενδυνάμωσης των μαλλιών.

Η συγκεκριμένη αγωγή λείανσης βασίζεται στην προηγμένη μικρομοριακή επιστήμη, ενισχυμένη από βιομιμητικά συστατικά που προσομοιώνουν τις διαδικασίες της φυσικής τρίχας. Πρόκειται για μία καινοτόμο τεχνολογία κι ένα μοναδικό σύστημα, το οποίο εισχωρεί ακόμη και στις μικρότερες ίνες της τρίχας! Ενεργοποιεί τον εσώτερο φλοιό της και δημιουργεί μία αδιάλυτη ασπίδα προστασίας από τα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Η ξεχωριστή σύνθεσή της από φυσικά και βιομιμητικά συστατικά την κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη, αφού προσφέρει πολλά οφέλη στα μαλλιά σας, μέσα από μία σειρά ειδικά επιλεγμένων βιταμινών κι αιθέριων ελαίων. Τα γνωστά ως συστατικά ευεξίας, που περιέχει, ενδυναμώνουν και περιποιούνται την τρίχα, προστατεύοντάς της αποτελεσματικά από τους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες όπως είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος και το καθημερινό stress.

Vickykomi.gr

Η φιλοσοφία του vickykomi.gr βασίζεται στην καλή αισθητική, την έμπειρη τεχνική και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το vickykomi.gr συνεργάζεται με τον leader της αγοράς στα προϊόντα, τη L’ OREAL, κι εξυπηρετεί εξατομικευμένα τον κάθε πελάτη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους απαιτητικούς!

Επικοινωνία

Μ. Γερουλάνου 59, 1645 2 Αργυρούπολη, Αττική

210 9942610 – 210 9932786

info@vickykomi.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή
09.00 έως 20.00

Τετάρτη
09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Σάββατο
08.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Social Share