Παιδικό Κούρεμα

30 λεπτά info@vickykomi.gr

Οι πρώτες εμπειρίες των παιδιών, ηλικίας 1- 12 ετών, στο κομμωτήριο πρέπει να είναι ευχάριστες. Θέλουμε το παιδί να νιώθει άνετα, να μη φοβάται και γιατί όχι, να εκφράζει την άποψή του.

Τα παιδιά θέλουν να τα βάλεις στο παιχνίδι. Για παράδειγμα τους αρέσει να φαντάζονται πως οι τρίχες που κυλούν στη μπέρτα κάνουν τσουλήθρα... Όπως τα παιδιά στην παιδική χαρά!
Άννα


Ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι που αφορά στο παιδικό κούρεμα, είναι η ασφάλεια. Επομένως η ευχαρίστηση του παιδιού και η ασφάλειά του προϋποθέτουν έναν έμπειρο κομμωτή με υπομονή και αγάπη στο παιδί. Στο Hair Salon Vickykomi μας ενδιαφέρει επίσης η καλή υγεία των μαλλιών του παιδιού κι έτσι δίνουμε από κοντά τις κατάλληλες συμβουλές για πιο δυνατά και χωρίς μπερδέματα μαλλιά.

Το μικρότερο παιδί που έχουμε κουρέψει, είχε ηλικία ενός μόλις έτους και ομολογώ πως το διασκέδασε αρκετά, ενώ στο τέλος καμάρωνε για το αποτέλεσμα.
Άννα

Vickykomi.gr

Η φιλοσοφία του vickykomi.gr βασίζεται στην καλή αισθητική, την έμπειρη τεχνική και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το vickykomi.gr συνεργάζεται με τον leader της αγοράς στα προϊόντα, τη L’ OREAL, κι εξυπηρετεί εξατομικευμένα τον κάθε πελάτη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους απαιτητικούς!

Επικοινωνία

Μ. Γερουλάνου 59, 1645 2 Αργυρούπολη, Αττική

210 9942610 – 210 9932786

info@vickykomi.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή
09.00 έως 20.00

Τετάρτη
09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Σάββατο
08.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Social Share