Νυφικό μακιγιάζ

Από το πρώτο κιόλας δοκιμαστικό εντοπίζουμε τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σας, αλλά και τα δυνατά σημεία του προσώπου που πρέπει να τονιστούν. Εξετάζουμε διάφορα είδη νυφικού μακιγιάζ, από το πιο απλό και φυσικό μέχρι το πιο glamorous, ώστε να καταλήξουμε σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνετα και ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητά σας.

Η τάση στο νυφικό μακιγιάζ είναι “φως και λάμψη”. Τα πρόσωπα θέλουμε να είναι φρέσκα και πολύ ενυδατωμένα.

Το νυφικό μακιγιάζ θέλουμε να τονίσει τη φυσική ομορφιά και να καλύψει τις ενδεχόμενες ατέλειες ή εκείνα τα χαρακτηριστικά που αγριεύουν το πρόσωπο. Tο Hair Salon Vickykomi θα φροντίσει για ένα όμορφο αποτέλεσμα, αρμονικά συνδυασμένο με το χρώμα και το στιλ των μαλλιών σας.

Το σομόν έχει αντικαταστήσει τις καφέ και αμιγώς γήινες αποχρώσεις, ενώ οι έντονες βλεφαρίδες δείχνουν μία δυναμική, νέα, φρέσκια και όμορφη γυναίκα που τονίζει απλά τα φυσικά χαρακτηριστικά της.

Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει και το body painting της νύφης, δηλαδή την ομογενοποίηση και λάμψη στα σημεία του σώματος που φαίνονται από το νυφικό.

Xρόνος διάρκειας: 1- 1, 5 hr κατόπιν ραντεβού

Vickykomi.gr

Η φιλοσοφία του vickykomi.gr βασίζεται στην καλή αισθητική, την έμπειρη τεχνική και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το vickykomi.gr συνεργάζεται με τον leader της αγοράς στα προϊόντα, τη L’ OREAL, κι εξυπηρετεί εξατομικευμένα τον κάθε πελάτη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους απαιτητικούς!

Επικοινωνία

Μ. Γερουλάνου 59, 1645 2 Αργυρούπολη, Αττική

210 9942610 – 210 9932786

info@vickykomi.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή
09.00 έως 20.00

Τετάρτη
09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Σάββατο
08.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Social Share