Θεραπείες μαλλιών

Οι έμπειροι κομμωτές μας διακρίνουν τις ανάγκες των μαλλιών σας και φροντίζουν να τις καλύψουν με τις κατάλληλες τελετουργίες και με τη βοήθεια επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Διάφορες καινοτόμες τεχνολογίες, κλινικά ελεγμένες, αναζωογονούν τα μαλλιά σας κι αναδομούν την τρίχα προσφέροντας ένα εντυπωσιακό κι υγιές αποτέλεσμα.

Οι θεραπείες πρέπει να έχουν επαναληψιμότητα, για να διατηρούν το αποτέλεσμα. Οι πιο φυτικές συστήνεται να επαναλαμβάνονται κάθε 3 περίπου εβδομάδες.
Πάνος


Τα ξηρά κι αφυδατωμένα μαλλιά ενυδατώνονται και γίνονται λαμπερά. Οι μικροερεθισμοί στην επιφάνεια του θύλακα της τρίχας, που συχνά ευθύνονται και για την τριχόπτωση, αντιμετωπίζονται ριζικά. Η λεπτή τρίχα ενδυναμώνεται, τα "ώριμα" μαλλιά ανανεώνονται και η τριχόπτωση προλαμβάνεται, περιορίζεται ή ακόμη και καταπολεμάται.

Όσο μεγαλώνουμε η τρίχα «κουράζεται», χάνει τη μελανίνη της και έχει περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις από εμάς. Τότε είναι που συστήνουμε πιο συχνές θεραπείες μαλλιών.
Πάνος

Vickykomi.gr

Η φιλοσοφία του vickykomi.gr βασίζεται στην καλή αισθητική, την έμπειρη τεχνική και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το vickykomi.gr συνεργάζεται με τον leader της αγοράς στα προϊόντα, τη L’ OREAL, κι εξυπηρετεί εξατομικευμένα τον κάθε πελάτη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους απαιτητικούς!

Επικοινωνία

Μ. Γερουλάνου 59, 1645 2 Αργυρούπολη, Αττική

210 9942610 – 210 9932786

info@vickykomi.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή
09.00 έως 20.00

Τετάρτη
09.00 π.μ. έως 19.00 μ.μ.

Σάββατο
08.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Social Share