Αγωγή λείανσης - Υπηρεσία

Η Nanokeratin System, ως παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική φροντίδα των μαλλιών και πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, έχει δημιουργήσει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μικρομοριακό σύστημα επανόρθωσης κι ενδυνάμωσης των μαλλιών.

Η συγκεκριμένη αγωγή λείανσης βασίζεται στην προηγμένη μικρομοριακή επιστήμη, ενισχυμένη από βιομιμητικά συστατικά που προσομοιώνουν τις διαδικασίες της φυσικής τρίχας. Πρόκειται για μία καινοτόμο τεχνολογία κι ένα μοναδικό σύστημα, το οποίο εισχωρεί ακόμη και στις μικρότερες ίνες της τρίχας! Ενεργοποιεί τον εσώτερο φλοιό της και δημιουργεί μία αδιάλυτη ασπίδα προστασίας από τα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Η ξεχωριστή σύνθεσή της από φυσικά και βιομιμητικά συστατικά την κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη, αφού προσφέρει πολλά οφέλη στα μαλλιά σας, μέσα από μία σειρά ειδικά επιλεγμένων βιταμινών κι αιθέριων ελαίων. Τα γνωστά ως συστατικά ευεξίας, που περιέχει, ενδυναμώνουν και περιποιούνται την τρίχα, προστατεύοντάς της αποτελεσματικά από τους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες όπως είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος και το καθημερινό stress.