Κερατίνη - Αγωγή λείανσης

Οι αγωγές λείανσης μαλλιών έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα για την ικανότητά τους να δαμάζουν το φριζάρισμα, να μειώνουν τον χρόνο styling και να αφήνουν τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά. Μια σχετικά νέα προσθήκη σε αυτή την κατηγορία είναι η λείανση μαλλιών με κερατίνη σταφυλιού, μια καινοτόμος προσέγγιση για την επίτευξη κομψών και λαμπερών μαλλιών.

Η Grape Keratin Treatment δηµιουργήθηκε για να προσφέρει στους κοµµωτές ένα εργαλείο για απόλυτη λείανση και ίσιωµα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσµατική µε τα πολύ σγουρά µαλλιά. Αφήνει τα µαλλιά ανάλαφρα, µε φυσική κίνηση. Προστατεύει αποτελεσµατικά τα µαλλιά από τη φθορά που προκαλείται από παράγοντες του περιβάλλοντος. Προσφέρει 80% ίσιωµα και έχει διάρκεια έως και 5 µήνες

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των προϊόντων GRAPE KERATIN της Amazon Keratin

Έλεγχος φριζαρίσματος
01

Ο πρωταρχικός στόχος της λείανσης μαλλιών με GRAPE KERATIN είναι ο έλεγχος του φριζαρίσματος. Αυτή η θεραπεία σφραγίζει αποτελεσματικά τα λέπια τρίχας, εμποδίζοντας την υγρασία να προκαλέσει φριζάρισμα.

Κομψή και λαμπερή
02

Η GRAPE KERATIN δίνει μια εκπληκτική λάμψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται λαμπερά και πιο υγιή.

Ενδυνάμωση μαλλιών
03

Τα συστατικά που προέρχονται από το σταφύλι ενισχύουν τις τρίχες από μέσα, μειώνοντας το σπάσιμο και τη φθορά.

Αποτελέσματα που διαρκούν
04

Η λείανση μαλλιών με κερατίνη σταφυλιού μπορεί να μειώσει σημαντικά τον χρόνο styling, καθώς κάνει τα μαλλιά πιο εύχρηστα και ευκολοχτένιστα. Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας μπορούν να διαρκέσουν έως και 5 μήνες, καθιστώντας την μια βολική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν λεία και μεταξένια μαλλιά.

Ενυδάτωση
05

Αυτή η θεραπεία διασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι καλά ενυδατωμένα, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία

Προετοιμασία

Τα μαλλιά λούζονται σχολαστικά για να αφαιρεθούν τυχόν συσσώρευση προϊόντων ή ρύποι και στεγνώνονται με πιστολάκι.

Εφαρμογή προϊόντος GRAPE KERATIN

Το προϊόν κερατίνης σταφυλιού εφαρμόζεται ομοιόμορφα στα μαλλιά, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη.Το προϊόν αφήνεται να δράσει για λίγα λεπτά, επιτρέποντας στα εκχυλίσματα σταφυλιού και την κερατίνη να εισχωρήσουν στην τρίχα.

Ενεργοποίηση θερμότητας

Στη συνέχεια απαιτείται ενεργοποίηση με θερμότητα με πρέσα, ώστε να σφραγιστεί το προϊόν στην τρίχα.

Η θεραπεία λείανσης των μαλλιών με κερατίνη σταφυλιού είναι μια αξιοσημείωτη πρόοδος στον κόσμο της περιποίησης μαλλιών, προσφέροντας έναν αποτελεσματικό τρόπο για να επιτύχετε λεία, λαμπερά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Η ενσωμάτωση εκχυλισμάτων σταφυλιού και κερατίνης, μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά, διασφαλίζει ότι αυτή η θεραπεία όχι μόνο αντιμετωπίζει το φριζάρισμα αλλά και ενισχύει τη συνολική υγεία των μαλλιών.