Ενυδάτωση

Η θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών εστιάζει στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της βέλτιστης ισορροπίας υγρασίας στα μαλλιά για maximum αντοχή και υγιέστερη όψη.

Αποκατάσταση υγρασίας

Τα καλά ενυδατωμένα μαλλιά είναι πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά στο σπάσιμο, με αποτέλεσμα πιο υγιές και πιο διαχειρίσιμο σώμα τρίχας. Η επαρκής ενυδάτωση ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών, αναζωογονώντας τα θαμπά και άτονα μαλλιά. Επιπλέον τα ενυδατωμένα μαλλιά είναι λιγότερο επιρρεπή στο φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό, γεγονός που καθιστά ευκολότερο το styling και τη διατήρησή τους. Τέλος, η σωστή ενυδάτωση βοηθά στη διατήρηση και παράταση της ζωντάνιας του χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Ο ρόλος των προϊόντων Saryna

Τα επαγγελματικά προϊόντα της Saryna Key ενδείκνυνται για όλους τους τύπους μαλλιών και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση με αγνό african shea butter. Η κερατίνη, τα αμινοξέα και οι βιταμίνες συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας, ενώ η τρίχα προστατεύεται από τις βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες με τα φυσικά φίλτρα UV.

Η θεραπεία ενυδάτωσης μπορεί να δώσει νέα πνοή σε ξηρά, κατεστραμμένα ή άτονα μαλλιά. Ρωτήστε για τις ανάγκες και τις επιλογές ενυδάτωσης στο κομμωτήριό VickyKomi και αναβαθμίστε την εικόνα σας και την υγεία των μαλλιών σας.