Ανδρικό Κούρεμα

Τα ανδρικά κουρέματα καλύπτουν μια ευρεία ποικιλία στιλ και τάσεων. Η επιλογή του κουρέματος εξαρτάται κυρίως από τις προσωπικές προτιμήσεις, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τον τύπο των μαλλιών και τον τρόπο ζωής.

Ο επαγγελματίας κομμωτής ή κομμώτρια στο VickyKomi σας παρέχουν όλες τις συμβουλές για την επίτευξη του επιθυμητού κουρέματος.

Παρακάτω υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε ένα ανδρικό κούρεμα

Σχήμα Προσώπου
01

Το πρώτο βήμα στην επιλογή ενός ανδρικού κουρέματος είναι να λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας. Διαφορετικά κουρέματα ταιριάζουν στα διάφορα σχήματα προσώπου.

Προσωπικό Στυλ
02

Το προσωπικό σας στυλ και οι προτιμήσεις σας στη μόδα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός ανδρικού κουρέματος. Το κουρέμα σας πρέπει να σας εκφράζει και να συμπληρώνει την προσωπικότητά σας. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με διάφορα κουρέματα. Τα μαλλιά μεγαλώνουν, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα στυλ για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μήκος των Μαλλιών
03

Τα ανδρικά κουρέματα μπορούν να ποικίλουν στο μήκος, από πολύ κοντά μέχρι πολύ μακριά. Το μήκος που επιλέγετε πρέπει να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ και την καθημερινότητά σας. Τα κοντά κουρέματα απαιτούν λιγότερη συντήρηση, ενώ τα πιο μακριά μπορεί να απαιτούν περισσότερη φροντίδα και εξειδικευμένα προϊόντα.

Τύπος Μαλλιών
04

Ο τύπος των μαλλιών έχει σημασία όταν επιλέγετε ένα κούρεμα. Είτε έχετε ίσια, μπούκλες, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, υπάρχουν κομμώσεις που ταιριάζουν καλύτερα με τη φυσική σας υφή. Η κατανόηση του τύπου των μαλλιών σας θα βοηθήσει εσάς και τον κομμωτή ή την κομμώτρια στο Vicky Komi να επιλέξετε το σωστό στυλ.

Συχνότητα Συντήρησης
05

Για να διατηρείται πάντα το στυλ σας σε καλή κατάσταση προτείνουμε τη συντήρηση του κουρέματος σας κάθε λίγες εβδομάδες, ειδικά για τα πιο κοντά κουρέματα.

Το ιδανικό ανδρικό κούρεμα είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε όμορφοι και αντανακλά την προσωπικότητά σας. Η επικοινωνία με τον κομμωτή ή την κομμώτριά σας είναι καθοριστική για την επίτευξη της εμφάνισης που επιθυμείτε. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι συζητάτε τις προτιμήσεις σας και ζητήστε την επαγγελματική τους συμβουλή.