Hair Coloring

Οι γυναίκες σήμερα αλλάζουν συχνά το χρώμα των μαλλιών τους αφού τολμούν περισσότερο συγκριτικά με το παρελθόν. Σε αυτό συμβάλλουν ιδιαίτερα και οι εικόνες που λαμβάνουν οι οποίες αποτελούν την έμπνευση αλλά και την κινητήρια δύναμη. Η εξειδίκευση στο χώρο του hair coloring σχετίζεται άμεσα με τη δυνατότητα και την ικανότητα διάγνωσης. Όλα ξεκινούν από αυτό το στάδιο, όπου θα μελετηθεί η ποιότητα της τρίχας, θα γίνουν κατανοητές οι ανάγκες της ώστε να δοθεί ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα. Το Vickykomi είναι ένα εξειδικευμένο master color specialist κομμωτήριο, που σημαίνει ότι οι έμπειροι επαγγελματίες hair colorists έχουν την τεχνογνωσία για να κάνουν τη διάγνωση πριν τη βαφή.

Οι γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους για διάφορους λόγους

Αυτοέκφραση
01

Το βάψιμο των μαλλιών είναι ένα μέσο αυτοέκφρασης. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους για να μεταδώσουν τη μοναδική προσωπικότητα, το στυλ και τη δημιουργικότητά τους. Επιτρέπει στα άτομα να εκφραστούν και να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Κάλυψη γκρίζων μαλλιών
02

Το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών είναι σύνηθες φαινόμενο καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν. Η βαφή των μαλλιών μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των γκρίζων ή λευκών μαλλιών, δίνοντας μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Μόδα και τάσεις
03

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και οι άνθρωποι συχνά βάφουν τα μαλλιά τους για να παραμείνουν μοντέρνοι συμβαδίζοντας με τις τρέχουσες τάσεις. Οι επιλογές των χρωμάτων συχνά επηρεάζονται από τις εκείνες των celebrities και των influencers.

Οι γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους για διάφορους λόγους

Balayage
01

Είναι μια ελεύθερη τεχνική βαφής μαλλιών που δίνει μια πραγματικά φυσική εμφάνιση χωρίς σκληρές ή εμφανείς γραμμές. Προσφέρει ένα ηλιόλουστο, φυσικό χρώμα μαλλιών με πολυτονικό φινίρισμα. Η τεχνική χρησιμοποιεί μπαλώματα φωτός και σκιάς για να δημιουργήσει πολλαπλές διαστάσεις στο χρώμα. Αποτελεί χρώμα χαμηλής συντήρησης χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Ombre
02

Το Ombre είναι ένα χρωματικό εφέ με διαβάθμιση, που περιλαμβάνει σκούρες ρίζες οι οποίες μετατρέπονται σε πιο ανοιχτόχρωμα άκρα. Αυτό το στυλ μπορεί να είναι τολμηρό με δραματικές αντιθέσεις ή λεπτό με πιο φυσική ροή. Το Ombre είναι μια ευέλικτη επιλογή που σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Highlights / Lowlights ή Ανταύγειες
03

Οι παραδοσιακές ανταύγειες περιλαμβάνουν την προσθήκη πιο ανοιχτόχρωμων ραβδώσεων στα μαλλιά, ενώ τα lowlights προσθέτουν πιο σκούρες αποχρώσεις. Και οι δύο τεχνικές δημιουργούν διάσταση και βάθος, κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πολυδιάστατα και ζωντανά.

Έντονα ή παστέλ χρώματα
04

Είναι για γυναίκες με έντονη προσωπικότητα που τους αρέσει να πειραματίζονται και να ρισκάρουν. Τα παστέλ και τα χρώματα της φαντασίας (ροζ, μωβ, μπλε, πράσινα, γαλάζια και μη συμβατικές αποχρώσεις όπως ασημί και μέντα) γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το χρώμα όλου του κεφαλιού ή ως ανταύγειες προσφέροντας αποτέλεσμα που θα τραβήξει σε κάθε περίπτωση τα βλέμματα.

Babylights
05

Αν σας αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα τότε τα babylights θα γίνουν η αγαπημένη σας τεχνική γιατί πολύ απλά βασίζονται στην φυσικότητα! Η ιδέα της τεχνικής βασίζεται στο χρώμα που παίρνουν τα μαλλιά των παιδιών όταν ξανοίγουν φυσικά.Τα Babylights είναι πολύ λεπτές ανταύγειες γύρω από τη χωρίστρα και στις άκρες, οι τούφες επιλέγονται τυχαία και έτσι δημιουργείται ένα αποτέλεσμα φυσικό και ανέμελο!

Δεν χρειάζονται την ίδια συντήρηση με τη βαφή μαλλιών και το ombré, αυτό συμβαίνει γιατί το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που όταν μεγαλώνει η ρίζα των μαλλιών αναμειγνύεται ομοιόμορφα με την απόχρωση των babylights δημιουργώντας ένα ένα ομοιόμορφο χρωματικό σύνολο

Όταν εξετάζετε τεχνικές και τάσεις hair coloring, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία hair color expert. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή τεχνική και χρώματα που ταιριάζουν στον τύπο μαλλιών, τον τόνο του δέρματος και το προσωπικό σας στυλ. Επιπλέον, μπορούν να παρέχουν συμβουλές για τη συντήρηση και τη φροντίδα για να διατηρήσουν τα βαμμένα σας μαλλιά στην καλύτερη εμφάνιση.