Θεραπείες μαλλιών

Οι θεραπείες μαλλιών περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών και προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την υγεία, την εμφάνιση και την ευκολία διαχείρισης των μαλλιών. Αυτές οι θεραπείες καλό είναι να εφαρμόζονται σε κομμωτήρια όπως το Vickykomi, από εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να διασφαλιστεί ότι λαμβάνετε την κατάλληλη θεραπεία για τις εξατομικευμένες σας ανάγκες, καθώς και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν μερικοί συνήθεις τύποι θεραπειών μαλλιών και τα οφέλη τους

Θεραπείες τριχωτού της κεφαλής
01

Οι θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής επικεντρώνονται στη βελτίωση της υγείας του τριχωτού. Ζητήματα όπως η πιτυρίδα, η ξηρότητα, η υπερβολική παραγωγή λιπαρότητας, η τριχόπτωση και η αραίωση μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση επαγγελματικών προϊόντων. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει στη διαγνώσει και θα σας προτείνει την κατάλληλη σειρά θεραπείας.

Μάσκες μαλλιών
02

Οι μάσκες μαλλιών είναι παρόμοιες με τις θεραπείες βαθιάς περιποίησης, αλλά συχνά περιέχουν πιο συμπυκνωμένα συστατικά Έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών, όπως το φριζάρισμα, την έλλειψη λάμψης ή το σπάσιμο. Οι μάσκες μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επανόρθωση και την ενίσχυση της τρίχας, καθώς και για τη βελτίωση της υφής τους.

Θεραπείες κερατίνης
03

Η θεραπεία κερατίνης αναπληρώνει τη συγκεκριμένη πρωτεΐνη της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ από εξωτερικές επιθέσεις. Η κερατίνη κάνει τα μαλλιά λεία και απαλά. Προσφέρει anti-frizz αποτέλεσμα και το ίσιωμα των μαλλιών σε ποσοστό 70% - 80%, μειώνοντας τις φθορές και τα σπασίματα.
Υπάρχουν αρκετά είδη κεράτινης και αυτά διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαλλιού.

Θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης
04

Οι θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να θρέφουν τα μαλλιά, καθιστώντας τα πιο απαλά και πιο διαχειρίσιμα. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για ξηρά, κατεστραμμένα ή χημικά επεξεργασμένα μαλλιά.

Αυτές οι θεραπείες συνήθως περιλαμβάνουν την εφαρμογή ενός εξειδικευμένου μαλακτικού ή μάσκας στα μαλλιά επιτρέποντάς τους να διεισδύσουν στον φλοιό της τρίχας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συστατικά όπως η κερατίνη, το έλαιο argan και το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιούνται συνήθως σε προϊόντα βαθιάς περιποίησης.

Χρώμα και Χημικές Επεξεργασίες
05

Εξειδικευμένες θεραπείες έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη διατήρηση του χρώματος της βαφής και τη διατήρηση των χαρακτηριστικών της τρίχας, παρά την ταλαιπωρία που υφίστανται με τις χημικές επεξεργασίες.

Στο VickiKomi μπορείτε να συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες για τις εξατομικευμένες θεραπείες μαλλιών που μπορείτε να λάβετε στο κομμωτήριο ή και τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθώντας μια θεραπεία στο σπίτι.