Νυφικό χτένισμα

Η επιλογή του σωστού νυφικού χτενίσματος είναι μια σημαντική απόφαση γιατί μπορεί να επηρεάσει τη συνολική εμφάνισής σας την ημέρα του γάμου σας.

Τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για το τέλειο νυφικό χτένισμα

Τύπος μαλλιών
01

Ο φυσικός τύπος μαλλιών σας (ίσια, κυματιστά, σγουρά) μπορεί να καθορίσει ποια χτενίσματα είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν και να διατηρηθούν. Συμβουλευτείτε τους έμπειρους κομμωτές του VickyKomi για τις επιλογές που ταιριάζουν στον τύπο σας.

Σκεφτείτε το νυφικό σας φόρεμα
02

Το νυφικό σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του χτενίσματος σας. Διαφορετικά στυλ νυφικού μπορεί να απαιτούν συγκεκριμένα χτενίσματα. Για παράδειγμα, ένα στράπλες μπορεί να αναδείξει ένα σινιόν, ενώ ένα μποέμ μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με χαλαρούς κυματισμούς.

Πέπλο και αξεσουάρ
03

Εάν σκοπεύετε να φορέσετε πέπλο ή άλλα αξεσουάρ μαλλιών βεβαιωθείτε ότι το χτένισμα που έχετε επιλέξει ταιριάζει με αυτά. Η κομμώτριά σας μπορεί να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε και να ασφαλίσετε σωστά αυτά τα αξεσουάρ.

Άνεση
04

Επιλέξτε ένα χτένισμα που σας κάνει να νιώθετε άνετα και με αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό το νυφικό χτένισμα να μη σας περιορίζει για να μπορέσετε να απολαύσετε και να ευχαριστηθείτε την ημέρα του γάμου σας.

Συνολικό θέμα γάμου
05

Το νυφικό σας χτένισμα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με το γενικό θέμα και την τυπικότητα του γάμου σας. Ένα επίσημο updo μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για μια κομψή βραδινή δεξίωση, ενώ ένα χαλαρό στυλ boho μπορεί να είναι κατάλληλο για έναν γάμο στην παραλία.

Καιρός και τόπος διεξαγωγής
06

Ο καιρός και η τοποθεσία είναι κάτι που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Οι γάμοι σε εξωτερικούς χώρους, με συνθήκες υγρασίας ή ανέμου απαιτούν χτενίσματα που θα μπορούν να αντέξουν αυτές τις προκλήσεις.

Ξεκινήστε νωρίς τα δοκιμαστικά χτενίσματα
07

Αρχίστε να σχεδιάζετε το νυφικό σας χτένισμα πολύ πριν από την ημέρα του γάμου σας. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ και να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες. Προγραμματίστε μια συνάντηση με τους κομμωτές του Vickykomi, φέρτε φωτογραφίες από χτενίσματα που σας αρέσουν, το νυφικό σας και το θέμα σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα στυλ που ταιριάζει σε εσάς και την ατμόσφαιρα του γάμου σας.

Tip
08

Διατηρήστε την υγεία των μαλλιών σας. Πριν από το γάμο σας, φροντίστε καλά τα μαλλιά σας. Τακτική χρήση μάσκας, βαθιά περιποίηση και υγιεινή διατροφή μπορούν όλα να συμβάλλουν σε μια όμορφη και ζωντανή εμφάνιση.

Να θυμάστε ότι το νυφικό σας χτένισμα είναι απαραίτητο μέρος της συνολικής σας εμφάνισης. Πάρτε το χρόνο σας για να αποφασίσετε και μη φοβάστε να ζητήσετε συμβουλές από τον κομμωτή σας ή ακόμα και να δοκιμάσετε πολλά στυλ πριν καταλήξετε στο τέλειο νυφικό χτένισμα. Την ημέρα του γάμου σας ένας κομμωτής / μία κομμώτρια του Vickykomi θα έρθει στο χώρο σας για να επιμεληθεί το νυφικό χτένισμα στο οποίο έχετε καταλήξει ότι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.