Λούσιμο

Το Vickykomi κατανοεί τις ανάγκες των πελατών μας και φροντίζουμε για μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Το λούσιμο αποτελεί για εμάς μια τελετουργία αφού γίνεται ειδικό massage που συνδυάζει τη χαλάρωση με την περιποίηση και την αναδόμηση της τρίχας.

Μια χαλαρωτική εμπειρία στο λουτήρα του κομμωτηρίου περιλαμβάνει

Επιλογή & Εφαρμογή σαμπουάν
01

Με βάση τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας, ο hair expert θα επιλέξει ένα σαμπουάν και conditioner που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σας. Στο Vickykomi διαθέτουμε μια ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας για διαφορετικούς τύπους μαλλιών και αναγκών του τριχωτού της κεφαλής.
Ο κομμωτής θα εφαρμόσει το επιλεγμένο σαμπουάν στα μαλλιά σας, ξεκινώντας από το τριχωτό της κεφαλής και φτάνοντας μέχρι τις άκρες ώστε να επιτευχθεί ο βαθύς καθαρισμός των μαλλιών σας.

Massage
02

Η “τελετουργία” μας ολοκληρώνεται με το αγαπημένο μας massage. Αυτό μπορεί να είναι μυϊκό για περισσότερη χαλάρωση, κυκλοφορικό, λεμφικό, massage νευρικού συστήματος ή massage biotic. Το massage biotic προϋποθέτει αυξομείωση των πιέσεων και πρέπει να γίνεται πάντα από έναν έμπειρο επαγγελματία.

Conditioning ή Θεραπείες μετά το λούσιμο με προϊόντα Kérastase
03

Αφού ξεπλύνουμε το σαμπουάν, ο κομμωτής θα εφαρμόσει ένα conditioner, ανάλογα με την ανάγκη των μαλλιών. Αυτό συχνά αφήνεται για μικρό χρονικό διάστημα για να προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση και επανόρθωση.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα μαλλιά και το τριχωτό χρειάζονται επιπλέον φροντίδα, οπότε ο κομμωτής θα σας προτείνει μια εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών της σειράς Fusio Dose της Kérastase, κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Ξέβγαλμα
04

Ξέβγαλμα όλων των προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί, ώστε τα μαλλιά σας να να είναι καθαρά για την επόμενη υπηρεσία που έχετε προγραμματίσει.

Επιστροφή στην καρέκλα styling
05

Μόλις τα μαλλιά σας είναι καθαρά, θα οδηγηθείτε πίσω στην καρέκλα styling για το επόμενο βήμα ανάμεσα σε ένα κούρεμα, styling ή οποιαδήποτε άλλη περιποίηση έχετε προγραμματίσει

Το λούσιμο από έναν επαγγελματία κομμωτή δεν είναι μόνο ένα πρακτικό βήμα στη διαδικασία περιποίησης των μαλλιών αλλά και μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία. Μπορεί να αφήσει τα μαλλιά σας καθαρά, ανανεωμένα και έτοιμα για το επόμενο styling ή θεραπεία. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι είναι ένα από τα κυριότερα σημεία της επίσκεψής τους στο κομμωτήριο, καθώς παρέχει μια σύντομη στιγμή περιποίησης και χαλάρωσης.